Vikt | 59.8kg |
Midja | 67.0cm |
Stuss | 99.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Brysselkål | 150.0 | 66.0 | 5.1 | 7.0 | 0.4 |
Banankaka med limekräm | 65.0 | 94.2 | 4.6 | 28.6 | 1.3 |
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 185.0 | 33.3 | 1.7 | 5.0 | 0.2 |
Fetaost 16% fett | 15.0 | 32.1 | 2.6 | 0.1 | 2.4 |
Vitt vin halvtorrt el halvsött 12,5 vol. % | 75.0 | 60.8 | 0.1 | 2.2 | 0.0 |
Yoggi musli top (170gr) | 170.0 | 187.0 | 6.8 | 27.2 | 5.1 |
Frukt torkad | 90.0 | 239.4 | 3.0 | 51.1 | 0.4 |
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt | 70.0 | 93.5 | 19.2 | 0.0 | 1.8 |
Tomat | 25.0 | 5.5 | 0.2 | 1.0 | 0.0 |
Fyllda ägg (ca 60gr per halva) | 90.0 | 99.8 | 5.8 | 2.9 | 7.3 |
Kycklinglever | 95.0 | 109.2 | 18.4 | 0.7 | 3.6 |
Saffran cheesecake smalare | 30.0 | 51.2 | 2.8 | 8.3 | 2.8 |
Keso 1,5% | 15.0 | 10.5 | 1.6 | 0.4 | 0.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1075.0 | 1082.5 | 71.9 27.2% |
134.5 50.9% |
25.5 21.9% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Löpning 10,8 km/h (5,6 min/km) | 46.0 | 520 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Pepparkakor | 40.0 | 184.4 | 2.1 | 29.2 | 6.4 |
Sötmandel torkad | 10.0 | 60.9 | 2.0 | 1.3 | 5.2 |
Fetaost 16% fett | 20.0 | 42.8 | 3.4 | 0.2 | 3.2 |
Katrinplommondryck konserv drickf | 35.0 | 24.3 | 0.2 | 5.4 | 0.0 |
Potatis stekt | 50.0 | 62.4 | 0.8 | 10.6 | 1.6 |
Fyllda ägg (ca 60gr per halva) | 60.0 | 66.5 | 3.8 | 1.9 | 4.9 |
Glögg utan tillsatt socker | 100.0 | 40.0 | 0.5 | 6.0 | 0.5 |
Saffransbröd | 40.0 | 122.0 | 2.7 | 19.3 | 3.5 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Forshmak (sill röra) | 15.0 | 30.0 | 1.5 | 1.6 | 2.0 |
Rödvin 12 vol. % | 100.0 | 72.0 | 0.0 | 0.8 | 0.0 |
Ugnsstekt äpple | 40.0 | 54.0 | 0.7 | 6.9 | 2.4 |
Saffran cheesecake smalare | 60.0 | 102.5 | 5.6 | 16.6 | 5.6 |
Rågbröd fiber 8,5% | 24.0 | 48.0 | 1.3 | 8.9 | 0.2 |
Fruktyoghurt fett < 0,05% fett oberik | 135.0 | 69.5 | 5.1 | 11.9 | 0.0 |
Brysselkål | 150.0 | 66.0 | 5.1 | 7.0 | 0.4 |
Keso 1,5% | 30.0 | 21.0 | 3.3 | 0.8 | 0.4 |
Gås stekt | 50.0 | 245.2 | 10.3 | 2.6 | 21.7 |
Äpple m skal | 144.0 | 79.5 | 0.3 | 17.9 | 0.1 |
Starköl el exportöl 5,6 vol. % | 330.0 | 155.1 | 2.0 | 10.6 | 0.0 |
Grönmögelost fett 43 % Blå Castello | 10.0 | 42.9 | 1.0 | 0.2 | 4.3 |
Rågbröd fiber 8,5% | 10.0 | 20.0 | 0.6 | 3.7 | 0.1 |
Forshmak (sill röra) | 30.0 | 60.0 | 3.0 | 3.3 | 3.9 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1533.0 | 1680.0 | 55.7 14.8% |
168.6 44.9% |
66.5 40.2% |
Vikt | 59.5kg |
Midja | 67.0cm |
Stuss | 99.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Gås stekt | 100.0 | 490.4 | 20.6 | 5.3 | 43.4 |
Äpple m skal | 167.0 | 92.2 | 0.3 | 20.7 | 0.2 |
Smör 80% fett | 5.0 | 36.0 | 0.0 | 0.0 | 4.0 |
Potatis stekt | 50.0 | 62.4 | 0.8 | 10.6 | 1.6 |
Kondenserad mjölk konserv ca 8% fett | 100.0 | 136.0 | 6.8 | 10.0 | 7.6 |
Starköl el exportöl 5,6 vol. % | 330.0 | 155.1 | 2.0 | 10.6 | 0.0 |
Fyllda ägg (ca 60gr per halva) | 180.0 | 199.6 | 11.5 | 5.8 | 14.6 |
Fruktyoghurt fett < 0,05% fett oberik | 185.0 | 95.3 | 7.0 | 16.3 | 0.0 |
Brysselkål | 100.0 | 44.0 | 3.4 | 4.7 | 0.3 |
Saffran cheesecake smalare | 66.0 | 112.7 | 6.1 | 18.3 | 6.2 |
Rödvin 12 vol. % | 400.0 | 288.0 | 0.0 | 3.2 | 0.0 |
Mandelbiskvier | 60.0 | 289.2 | 6.9 | 32.1 | 14.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1743.0 | 2000.9 | 65.4 15.9% |
137.6 33.4% |
92.2 50.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Banankaka med limekräm | 140.0 | 203.0 | 9.8 | 61.6 | 2.8 |
Glasstårta 17% fett | 34.0 | 88.7 | 1.5 | 7.5 | 4.4 |
Mörk choklad <70% kakao | 10.0 | 53.7 | 0.6 | 6.3 | 2.9 |
Grapefruktjuice färskpressad | 20.0 | 7.9 | 0.1 | 1.8 | 0.0 |
Saffran cheesecake smalare | 36.0 | 61.5 | 3.3 | 10.0 | 3.4 |
Honungsmelon | 150.0 | 55.0 | 0.8 | 11.8 | 0.2 |
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 200.0 | 36.0 | 1.8 | 5.4 | 0.2 |
Vitt vin torrt 12 vol. % | 200.0 | 136.0 | 0.0 | 0.8 | 0.0 |
Fruktyoghurt fett < 0,05% fett oberik | 120.0 | 61.8 | 4.6 | 10.6 | 0.0 |
Äpple m skal | 130.0 | 71.8 | 0.3 | 16.1 | 0.1 |
Kyckling kokt | 63.0 | 105.3 | 19.8 | 0.0 | 2.8 |
Sötmandel torkad | 20.0 | 121.8 | 4.0 | 2.7 | 10.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1123.0 | 1002.5 | 46.6 19.2% |
134.6 55.4% |
27.2 25.4% |
Vikt | 60.8kg |
Midja | 68.0cm |
Stuss | 100.0cm |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Banankaka med limekräm | 162.0 | 234.9 | 11.3 | 71.3 | 3.2 |
Fruktyoghurt fett < 0,05% fett oberik | 100.0 | 51.5 | 3.8 | 8.8 | 0.0 |
Keso 1,5% | 22.0 | 15.4 | 2.4 | 0.6 | 0.3 |
Grönsallat gurka tomat paprika u dressing | 460.0 | 82.8 | 4.1 | 12.4 | 0.5 |
Fetaost 16% fett | 22.0 | 47.1 | 3.7 | 0.2 | 3.5 |
Kyckling kokt | 55.0 | 92.0 | 17.3 | 0.0 | 2.5 |
Fyllda ägg (ca 60gr per halva) | 60.0 | 66.5 | 3.8 | 1.9 | 4.9 |
Pepparkakor | 3.0 | 13.8 | 0.2 | 2.2 | 0.5 |
Äpple m skal | 170.0 | 93.8 | 0.3 | 21.1 | 0.2 |
Rågbröd fiber 8,5% | 32.0 | 64.0 | 1.8 | 11.8 | 0.3 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Saffran cheesecake smalare | 90.0 | 153.7 | 8.4 | 24.9 | 8.5 |
Forshmak (sill röra) | 52.0 | 104.0 | 5.2 | 5.7 | 6.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1278.0 | 1030.5 | 62.7 21.1% |
162.8 54.9% |
31.3 23.9% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Äpple m skal | 380.0 | 209.8 | 0.8 | 47.1 | 0.4 |
Lax kokt | 50.0 | 120.0 | 12.2 | 0.0 | 8.0 |
Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
Mjölkchoklad, genomsnittsvärde | 20.0 | 112.8 | 1.8 | 10.6 | 7.0 |
Smala lussebullar | 29.0 | 73.8 | 2.6 | 15.8 | 1.4 |
Sill | 30.0 | 69.3 | 5.0 | 0.0 | 5.6 |
Broccoli | 100.0 | 35.0 | 3.5 | 3.1 | 0.3 |
Mörkt bröd glutenfritt ca 6% fibrer | 20.0 | 57.8 | 0.1 | 10.9 | 1.2 |
Fetaost 16% fett | 10.0 | 21.4 | 1.7 | 0.1 | 1.6 |
Mandelbiskvier | 14.0 | 67.5 | 1.6 | 7.5 | 3.3 |
Fruktyoghurt fett < 0,05% fett oberik | 250.0 | 128.8 | 9.5 | 22.0 | 0.0 |
Gravad lax | 30.0 | 53.7 | 6.4 | 0.8 | 2.8 |
Bakad potatis m kesoröra paprika | 200.0 | 186.2 | 8.0 | 31.6 | 1.8 |
Skinka ytterlår gris | 30.0 | 36.9 | 5.9 | 0.0 | 1.5 |
Rödbetssallad | 100.0 | 72.0 | 1.3 | 10.9 | 2.1 |
Pepparkakor | 15.0 | 69.2 | 0.8 | 10.9 | 2.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1348.0 | 1345.2 | 61.6 18.7% |
177.4 53.9% |
39.6 27.3% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Solrosfrön torkade | 3.0 | 17.8 | 0.7 | 0.4 | 1.5 |
Äpple m skal | 210.0 | 115.9 | 0.4 | 26.0 | 0.2 |
Kycklinglårfilé u skinn | 100.0 | 114.0 | 19.6 | 0.0 | 3.9 |
Broccoli | 70.0 | 24.5 | 2.4 | 2.2 | 0.2 |
Keso 1,5% | 210.0 | 147.0 | 23.1 | 5.2 | 3.2 |
Pepparrot | 5.0 | 4.0 | 0.2 | 0.5 | 0.0 |
Potatis kokt | 50.0 | 38.8 | 0.9 | 8.2 | 0.0 |
Fruktyoghurt fett < 0,05% fett oberik | 105.0 | 54.1 | 4.0 | 9.2 | 0.0 |
Lax kokt | 100.0 | 240.0 | 24.4 | 0.0 | 15.9 |
Lax sida kallrökt | 55.0 | 115.5 | 12.4 | 0.0 | 7.4 |
Bulgur kokt | 100.0 | 135.0 | 4.7 | 26.1 | 0.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1008.0 | 1006.6 | 92.8 37.9% |
77.8 31.8% |
32.8 30.4% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Sötningsmedel ICA | 78.0 | 0.0 | 0.0 | 78.0 | 0.0 |
Lätt kvarg ICA 0,15 | 300.0 | 165.0 | 30.0 | 12.0 | 0.3 |
Lättmargarin Mini lätta 28% fett berik | 75.0 | 210.0 | 3.0 | 4.5 | 21.0 |
Saffran | 50.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 | 0.0 |
Pepparkakor Kung Oscar | 150.0 | 660.0 | 7.5 | 114.0 | 19.5 |
Citronskal | 10.0 | 6.4 | 0.2 | 1.2 | 0.0 |
Ägg rått | 150.0 | 211.5 | 18.9 | 0.0 | 15.2 |
Färskost extra light 5% fett Philadelphia | 200.0 | 226.6 | 24.0 | 9.4 | 10.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1013.0 | 1479.5 | 83.6 18.4% |
219.1 48.3% |
66.6 33.3% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Vetemjöl ICA | 122.0 | 414.8 | 12.2 | 86.6 | 0.1 |
Lime | 5.0 | 2.4 | 0.0 | 0.5 | 0.0 |
Lätt kvarg ICA 0,15 | 100.0 | 55.0 | 10.0 | 4.0 | 0.1 |
Sötningsmedel ICA | 20.0 | 0.0 | 0.0 | 20.0 | 0.0 |
Lätt kvarg ICA 0,15 | 100.0 | 55.0 | 10.0 | 4.0 | 0.1 |
Banan | 420.0 | 420.0 | 7.1 | 91.1 | 0.0 |
Sötningsmedel ICA | 200.0 | 0.0 | 0.0 | 200.0 | 0.0 |
Brun farin | 25.0 | 97.0 | 0.0 | 23.9 | 0.0 |
Ägg rått | 150.0 | 211.5 | 18.9 | 0.0 | 15.2 |
Flytande margarin Oliv Becel 74% fett | 6.0 | 39.6 | 0.0 | 0.0 | 4.4 |
Färskost extra light 5% fett Philadelphia | 100.0 | 113.3 | 12.0 | 4.7 | 5.3 |
vanillinsocker | 25.0 | 100.0 | 0.0 | 24.8 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1273.0 | 1508.6 | 70.2 12.0% |
459.6 78.3% |
25.2 9.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ströbröd, Wasa malt hårt bröd, vete råg socker ca 5% fibrer | 16.0 | 64.8 | 1.6 | 11.2 | 1.0 |
Lök gul röd | 67.0 | 21.4 | 0.8 | 4.0 | 0.1 |
Lättmargarin MiniLätta Naturell Yoghurt 28% fett | 15.0 | 42.0 | 0.6 | 0.6 | 4.2 |
Ägg kokt | 52.0 | 72.8 | 6.6 | 0.0 | 5.3 |
Äpple m skal | 132.0 | 72.9 | 0.3 | 16.4 | 0.1 |
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 42.0 | 16.4 | 1.5 | 2.1 | 0.2 |
Matjessill konserv | 312.0 | 979.7 | 49.9 | 37.8 | 70.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
636.0 | 1270.0 | 61.3 19.3% |
72.1 22.7% |
81.4 58.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Lök gul röd | 50.0 | 16.0 | 0.6 | 3.0 | 0.0 |
Flytande margarin Oliv Becel 74% fett | 5.0 | 33.0 | 0.0 | 0.0 | 3.7 |
Senap fransk | 2.0 | 1.9 | 0.1 | 0.1 | 0.1 |
Ägg kokt | 53.0 | 74.2 | 6.7 | 0.0 | 5.4 |
Mini Fraiche | 12.0 | 10.2 | 0.4 | 0.8 | 0.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
122.0 | 135.3 | 7.8 23.0% |
3.9 11.5% |
9.8 65.5% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |