Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Cykla 19-22 km/h | 40.0 | 530 |
Städa | 100.0 | 579 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Paprika grön gul röd | 30.0 | 8.0 | 0.3 | 1.2 | 0.0 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Chokladdryck mellanmjölk | 300.0 | 219.0 | 10.5 | 31.5 | 5.1 |
Ost hårdost 26% fett | 90.0 | 306.0 | 22.2 | 1.2 | 23.4 |
Champinjoner konserv u lag | 60.0 | 15.4 | 1.2 | 1.6 | 0.2 |
Hårt tunnbröd vete råg korn havre mjölk 7% fibrer ospec. | 30.0 | 108.3 | 3.0 | 20.4 | 1.0 |
Fläskkotlett gris fett bortskuret | 62.0 | 63.9 | 13.4 | 0.0 | 1.1 |
Kassler rökt kotlettrad gris | 150.0 | 159.0 | 31.0 | 0.8 | 3.3 |
Äpple m skal | 250.0 | 138.0 | 0.5 | 31.0 | 0.2 |
färdig jelly | 225.0 | 144.9 | 0.0 | 36.4 | 0.0 |
Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp | 30.0 | 104.7 | 3.3 | 18.8 | 0.6 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp | 6.0 | 20.9 | 0.7 | 3.8 | 0.1 |
Broccoli | 100.0 | 35.0 | 3.5 | 3.1 | 0.3 |
Jordgubbar | 60.0 | 25.0 | 0.3 | 5.0 | 0.1 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Salami svensk ca 33% fett | 10.0 | 35.2 | 1.5 | 0.1 | 3.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1653.0 | 1594.3 | 95.2 24.8% |
200.2 52.2% |
38.7 22.9% |
Vikt | 93.9kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp | 6.0 | 20.9 | 0.7 | 3.8 | 0.1 |
färdig jelly | 180.0 | 115.9 | 0.0 | 29.2 | 0.0 |
Baguette m rostbiff potatissallad sallad | 250.0 | 492.0 | 16.5 | 71.0 | 14.0 |
Hårt tunnbröd vete råg korn havre mjölk 7% fibrer ospec. | 15.0 | 54.2 | 1.5 | 10.2 | 0.5 |
Salami svensk ca 33% fett | 10.0 | 35.2 | 1.5 | 0.1 | 3.2 |
Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp | 24.0 | 83.8 | 2.7 | 15.1 | 0.5 |
Chokladdryck mellanmjölk | 250.0 | 182.5 | 8.8 | 26.2 | 4.2 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 100.0 | 47.5 | 3.4 | 5.0 | 1.5 |
Frukostflingor berik Special K | 30.0 | 115.5 | 4.4 | 22.5 | 0.5 |
Hallon | 40.0 | 13.4 | 0.5 | 1.6 | 0.2 |
Ost hårdost 23% fett | 65.0 | 212.4 | 19.0 | 0.5 | 15.1 |
Ägg kokt | 200.0 | 280.0 | 25.2 | 0.0 | 20.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1270.0 | 1753.3 | 85.9 20.0% |
206.9 48.2% |
60.2 31.8% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Keso färskost 4% fett | 45.0 | 41.8 | 5.4 | 0.9 | 1.8 |
kycklingfilé | 110.0 | 85.8 | 22.0 | 0.0 | 1.1 |
Banan | 25.0 | 25.0 | 0.4 | 5.4 | 0.0 |
Ost hårdost 23% fett | 45.0 | 147.0 | 13.2 | 0.3 | 10.5 |
Ägg rått | 100.0 | 141.0 | 12.6 | 0.0 | 10.1 |
Ägg kokt | 100.0 | 140.0 | 12.6 | 0.0 | 10.2 |
Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp | 18.0 | 62.8 | 2.0 | 11.3 | 0.4 |
Tomat | 50.0 | 11.0 | 0.4 | 1.9 | 0.1 |
Hallon | 120.0 | 40.3 | 1.4 | 4.9 | 0.7 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Chokladdryck lättmjölk | 300.0 | 195.0 | 10.8 | 31.8 | 2.4 |
färdig jelly | 100.0 | 64.4 | 0.0 | 16.2 | 0.0 |
Hårt tunnbröd vete råg korn havre mjölk 7% fibrer ospec. | 20.0 | 72.2 | 2.0 | 13.6 | 0.7 |
Jordgubbar | 80.0 | 33.3 | 0.4 | 6.6 | 0.2 |
Rapsolja oberik | 5.0 | 44.2 | 0.0 | 0.0 | 5.0 |
Wokgrönsaker Classic wokade i rapsolja | 150.0 | 70.5 | 2.7 | 7.4 | 2.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1368.0 | 1274.3 | 87.6 28.0% |
122.0 39.0% |
45.6 33.0% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ost hårdost 28% fett | 15.0 | 55.0 | 4.1 | 0.2 | 4.2 |
Keso färskost 4% fett | 70.0 | 65.1 | 8.4 | 1.5 | 2.8 |
Salami svensk ca 33% fett | 10.0 | 35.2 | 1.5 | 0.1 | 3.2 |
Frukostflingor berik Special K | 30.0 | 115.5 | 4.4 | 22.5 | 0.5 |
Hårt tunnbröd vete råg korn havre mjölk 7% fibrer ospec. | 15.0 | 54.2 | 1.5 | 10.2 | 0.5 |
Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp | 6.0 | 20.9 | 0.7 | 3.8 | 0.1 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp | 12.0 | 41.9 | 1.3 | 7.5 | 0.2 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Ost hårdost 23% fett | 45.0 | 147.0 | 13.2 | 0.3 | 10.5 |
Banan | 60.0 | 60.0 | 1.0 | 13.0 | 0.0 |
Broccoli | 150.0 | 52.5 | 5.2 | 4.6 | 0.4 |
Ägg kokt | 50.0 | 70.0 | 6.3 | 0.0 | 5.1 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 100.0 | 47.5 | 3.4 | 5.0 | 1.5 |
Tomat | 80.0 | 17.6 | 0.6 | 3.0 | 0.2 |
kycklingfilé | 100.0 | 78.0 | 20.0 | 0.0 | 1.0 |
Hallon | 40.0 | 13.4 | 0.5 | 1.6 | 0.2 |
Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp | 6.0 | 20.9 | 0.7 | 3.8 | 0.1 |
färdig jelly | 120.0 | 77.3 | 0.0 | 19.4 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1134.0 | 1181.0 | 85.6 29.5% |
112.0 38.6% |
40.8 31.9% |
Vikt | 95.0kg |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp | 6.0 | 20.9 | 0.7 | 3.8 | 0.1 |
Morot | 120.0 | 53.2 | 0.7 | 10.4 | 0.4 |
Gurka | 100.0 | 14.0 | 0.8 | 2.2 | 0.0 |
färdig jelly | 200.0 | 128.8 | 0.0 | 32.4 | 0.0 |
Tonfisk i vatten konserv avrunnen | 70.0 | 77.0 | 17.2 | 0.0 | 0.8 |
Ost hårdost 28% fett | 30.0 | 110.0 | 8.2 | 0.4 | 8.4 |
Fläskkotlett gris fett bortskuret | 85.0 | 87.6 | 18.4 | 0.0 | 1.4 |
Keso färskost 4% fett | 100.0 | 93.0 | 12.0 | 2.1 | 4.0 |
Ägg kokt | 110.0 | 154.0 | 13.9 | 0.0 | 11.2 |
Hårt tunnbröd vete råg korn havre mjölk 7% fibrer ospec. | 40.0 | 144.4 | 4.0 | 27.2 | 1.4 |
Hårt tunnbröd vete råg korn havre mjölk 7% fibrer ospec. | 20.0 | 72.2 | 2.0 | 13.6 | 0.7 |
Tomat | 150.0 | 33.0 | 1.2 | 5.7 | 0.3 |
Banan | 25.0 | 25.0 | 0.4 | 5.4 | 0.0 |
Isbergssallat | 200.0 | 30.0 | 1.6 | 4.0 | 0.0 |
Ost hårdost 28% fett | 15.0 | 55.0 | 4.1 | 0.2 | 4.2 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp | 6.0 | 20.9 | 0.7 | 3.8 | 0.1 |
Jordgubbar | 25.0 | 10.4 | 0.1 | 2.1 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1427.0 | 1198.4 | 86.2 29.7% |
128.8 44.4% |
33.1 25.9% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Banan | 35.0 | 35.0 | 0.6 | 7.6 | 0.0 |
Mango | 75.0 | 51.6 | 0.4 | 11.2 | 0.2 |
Fläskfilé gris | 150.0 | 160.5 | 30.9 | 0.0 | 3.9 |
Chokladdryck på vatten | 200.0 | 116.0 | 2.4 | 13.6 | 5.2 |
Jordgubbar frysta | 125.0 | 42.0 | 0.6 | 8.0 | 0.4 |
Gurka | 50.0 | 7.0 | 0.4 | 1.1 | 0.0 |
Hårt tunnbröd vete råg korn havre mjölk 7% fibrer ospec. | 40.0 | 144.4 | 4.0 | 27.2 | 1.4 |
Tomat | 125.0 | 27.5 | 1.0 | 4.8 | 0.2 |
Hårt bröd råg 16% fibrer Crisp o Finn crisp | 18.0 | 62.8 | 2.0 | 11.3 | 0.4 |
färdig jelly | 170.0 | 109.5 | 0.0 | 27.5 | 0.0 |
Hallon | 25.0 | 8.4 | 0.3 | 1.0 | 0.2 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med A- och D-vitamin | 40.0 | 19.0 | 1.4 | 2.0 | 0.6 |
Ost hårdost 28% fett | 15.0 | 55.0 | 4.1 | 0.2 | 4.2 |
Grönsakssoppa redd | 250.0 | 94.0 | 4.5 | 10.5 | 3.0 |
Keso färskost 4% fett | 100.0 | 93.0 | 12.0 | 2.1 | 4.0 |
Frukostflingor berik Special K | 22.0 | 84.7 | 3.3 | 16.5 | 0.4 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1565.0 | 1179.4 | 68.1 24.1% |
160.1 56.6% |
24.2 19.4% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ägg kokt | 110.0 | 154.0 | 13.9 | 0.0 | 11.2 |
Banan | 110.0 | 110.0 | 1.9 | 23.9 | 0.0 |
Potatisgratäng grädde ost fryst värmd | 225.0 | 355.0 | 10.4 | 29.7 | 21.2 |
Rökt skinka gris 3% fett | 50.0 | 58.0 | 11.0 | 0.0 | 1.5 |
Persikor konserv m medelsöt lag | 150.0 | 124.8 | 0.6 | 29.2 | 0.2 |
Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
Vetebröd osötat | 210.0 | 604.8 | 16.0 | 94.1 | 16.8 |
Grönsakssoppa redd | 400.0 | 150.4 | 7.2 | 16.8 | 4.8 |
options | 22.0 | 80.7 | 2.7 | 11.7 | 1.8 |
Päron | 138.0 | 74.0 | 0.6 | 15.0 | 0.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1485.0 | 1742.7 | 64.7 15.3% |
226.5 53.6% |
57.8 31.0% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Spenatstuvning | 200.0 | 84.0 | 7.0 | 7.2 | 2.2 |
Hallon frysta | 200.0 | 75.2 | 2.0 | 10.8 | 1.0 |
Solrosfrön torkade | 15.0 | 89.1 | 3.4 | 1.9 | 7.4 |
Fiskpanetter fiskpinnar stekta | 100.0 | 236.0 | 13.0 | 14.4 | 13.9 |
Korv ca 15% fett | 110.0 | 207.9 | 10.4 | 6.3 | 15.8 |
Jordgubbar frysta | 125.0 | 42.0 | 0.6 | 8.0 | 0.4 |
Mango | 250.0 | 172.0 | 1.2 | 37.5 | 0.8 |
Lättmjölk 0,5% fett berik med D-vitamin | 300.0 | 117.0 | 10.5 | 15.0 | 1.5 |
Ägg kokt | 63.0 | 88.2 | 7.9 | 0.0 | 6.4 |
Grapefrukt | 95.0 | 34.0 | 0.7 | 6.7 | 0.1 |
Grönsallat gurka tomat u dressing | 100.0 | 18.0 | 1.0 | 2.6 | 0.1 |
Apelsinjuice pastöriserad drickf | 300.0 | 130.5 | 1.8 | 29.4 | 0.3 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Brysselkål | 120.0 | 52.8 | 4.1 | 5.6 | 0.4 |
special k red berries | 75.0 | 284.2 | 6.0 | 60.8 | 1.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
2153.0 | 1730.9 | 71.3 17.1% |
227.9 54.8% |
51.4 28.0% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kakaopulver 20-22% fett | 10.0 | 39.4 | 2.4 | 1.1 | 2.2 |
Camembert vitmögelost 23% fett | 15.0 | 42.9 | 3.2 | 0.0 | 3.4 |
Solrosfrön torkade | 10.0 | 59.4 | 2.3 | 1.3 | 5.0 |
Brieost vitmögelost 34% fett | 10.0 | 37.8 | 1.7 | 0.2 | 3.4 |
Ärtsoppa m fläsk konserv tillagad m vatten | 250.0 | 211.8 | 15.2 | 17.8 | 5.8 |
Fyllt vetebröd bullar längd ospec. | 30.0 | 104.4 | 1.9 | 16.8 | 3.1 |
Banan | 160.0 | 160.0 | 2.7 | 34.7 | 0.0 |
Chokladkaka | 50.0 | 182.0 | 3.0 | 20.9 | 9.4 |
Chokladpudding | 110.0 | 143.0 | 4.1 | 22.6 | 3.6 |
Ägg kokt | 200.0 | 280.0 | 25.2 | 0.0 | 20.4 |
Digestivekex | 60.0 | 285.6 | 3.8 | 39.7 | 11.9 |
Persikor konserv m medelsöt lag | 50.0 | 41.6 | 0.2 | 9.8 | 0.0 |
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 250.0 | 97.5 | 8.8 | 12.5 | 1.2 |
Ananas | 100.0 | 55.0 | 0.4 | 11.7 | 0.4 |
Hallon frysta | 100.0 | 37.6 | 1.0 | 5.4 | 0.5 |
Grönmögelost fett 43 % Blå Castello | 23.0 | 98.7 | 2.2 | 0.6 | 9.9 |
Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
Smörgåskex | 80.0 | 369.6 | 5.6 | 50.5 | 14.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1578.0 | 2277.3 | 84.1 15.3% |
251.7 45.7% |
94.9 39.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kålpudding | 225.0 | 200.9 | 14.2 | 13.5 | 9.4 |
Fläskköttgryta gris grönsaker | 200.0 | 198.4 | 14.2 | 8.8 | 11.2 |
Sojabönor torkade | 10.0 | 39.8 | 3.4 | 1.8 | 1.8 |
Apelsinjuice pastöriserad drickf | 200.0 | 87.0 | 1.2 | 19.6 | 0.2 |
Russin | 20.0 | 63.6 | 0.6 | 13.9 | 0.1 |
Ägg rått | 73.0 | 102.9 | 9.2 | 0.0 | 7.4 |
Kakaopulver 20-22% fett | 5.0 | 19.7 | 1.2 | 0.5 | 1.1 |
Frukostflingor berik Special K | 30.0 | 115.5 | 4.4 | 22.5 | 0.5 |
Morot | 160.0 | 70.9 | 1.0 | 13.9 | 0.5 |
Lingonsylt | 20.0 | 32.0 | 0.0 | 7.7 | 0.0 |
Banan | 130.0 | 130.0 | 2.2 | 28.2 | 0.0 |
Jordgubbar frysta | 170.0 | 57.1 | 0.8 | 10.9 | 0.5 |
chokladpulver | 10.0 | 38.0 | 0.4 | 8.0 | 0.3 |
nötmix garant | 25.0 | 155.0 | 4.2 | 3.5 | 13.5 |
Jasminris kokt | 180.0 | 209.0 | 4.3 | 46.3 | 0.4 |
Lättmjölk 0,5% fett berik med A- och D-vitamin | 450.0 | 175.5 | 15.8 | 22.5 | 2.2 |
Matolja berik | 5.0 | 44.2 | 0.0 | 0.0 | 5.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1913.0 | 1739.5 | 77.1 18.3% |
221.6 52.6% |
54.1 29.1% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
nötmix garant | 8.0 | 49.6 | 1.4 | 1.1 | 4.3 |
Kakaopulver 20-22% fett | 5.0 | 19.7 | 1.2 | 0.5 | 1.1 |
Russin | 8.0 | 25.4 | 0.2 | 5.5 | 0.0 |
Matolja berik | 3.0 | 26.5 | 0.0 | 0.0 | 3.0 |
Banan | 120.0 | 120.0 | 2.0 | 26.0 | 0.0 |
Mellanmjölk 1,5% fett berik med D-vitamin | 100.0 | 47.5 | 3.4 | 5.0 | 1.5 |
Jordgubbar frysta | 150.0 | 50.4 | 0.8 | 9.6 | 0.4 |
Ägg kokt | 80.0 | 112.0 | 10.1 | 0.0 | 8.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
474.0 | 451.1 | 19.1 17.6% |
47.7 43.9% |
18.5 38.6% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |