Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Creme Fraiche 13% fett, olika smaker | 40.0 | 62.4 | 1.2 | 2.7 | 5.3 |
Potatis | 250.0 | 190.0 | 4.5 | 40.2 | 0.2 |
Rågsiktsbröd kavring ca 7% fibrer | 45.0 | 121.5 | 2.5 | 21.3 | 2.1 |
Mjukost smältost 8% fett | 10.0 | 14.7 | 1.8 | 0.1 | 0.8 |
Morot | 250.0 | 110.8 | 1.5 | 21.8 | 0.8 |
Rökt skinka gris 3% fett | 15.0 | 17.4 | 3.3 | 0.0 | 0.4 |
Fläskfilé gris | 250.0 | 267.5 | 51.5 | 0.0 | 6.5 |
Skumgodis | 200.0 | 670.0 | 4.0 | 160.8 | 0.0 |
Fiberhavregryn ångprep | 80.0 | 282.4 | 10.6 | 41.6 | 5.4 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1140.0 | 1736.7 | 80.9 19.3% |
288.5 69.0% |
21.5 11.7% |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kyckling | 100.0 | 115.0 | 21.5 | 0.0 | 3.1 |
Banan | 50.0 | 50.0 | 0.8 | 10.8 | 0.0 |
Köttfärs nötfärs högst 10% fett | 200.0 | 298.0 | 40.0 | 0.0 | 15.2 |
Pizza Margherita ost tomatsås | 400.0 | 727.2 | 31.6 | 83.2 | 28.4 |
Vitkålssallad pizzasallad | 70.0 | 98.0 | 0.7 | 3.7 | 8.8 |
Gräddfils- o crème fraichesås 15% fett | 60.0 | 103.5 | 1.9 | 2.7 | 9.6 |
Broccoli | 100.0 | 35.0 | 3.5 | 3.1 | 0.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
980.0 | 1426.7 | 100.0 28.4% |
103.5 29.4% |
65.4 42.2% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, lätt | 50.0 | 132 |
Cykla 19-22 km/h | 22.0 | 155 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Banan | 340.0 | 340.0 | 5.8 | 73.8 | 0.0 |
Mjukost smältost 8% fett | 50.0 | 73.4 | 9.0 | 0.4 | 4.0 |
Jordgubbssylt | 15.0 | 25.5 | 0.1 | 6.2 | 0.0 |
Broccoli | 100.0 | 35.0 | 3.5 | 3.1 | 0.3 |
Äppelmos osötat el m sötmedel u energi | 75.0 | 37.5 | 0.0 | 8.6 | 0.0 |
Fiberhavregryn ångprep | 80.0 | 282.4 | 10.6 | 41.6 | 5.4 |
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer | 120.0 | 312.0 | 9.2 | 62.0 | 1.4 |
Pasta | 170.0 | 612.0 | 21.2 | 122.2 | 2.0 |
Köttfärs nötfärs högst 10% fett | 200.0 | 298.0 | 40.0 | 0.0 | 15.2 |
Ketchup tomat | 40.0 | 43.6 | 0.6 | 9.5 | 0.2 |
Glass veg fett 12% | 50.0 | 100.0 | 1.8 | 9.6 | 6.0 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 150.0 | 157.5 | 34.6 | 0.0 | 1.8 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1390.0 | 2316.9 | 136.4 24.5% |
337.0 60.6% |
36.3 14.8% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, lätt | 60.0 | 158 |
Cykla 19-22 km/h | 22.0 | 155 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Matlagningsgrädde 5% fett Laga lätt | 80.0 | 68.0 | 2.6 | 4.6 | 4.3 |
Jordgubbssylt | 20.0 | 34.0 | 0.1 | 8.2 | 0.0 |
Köttfärs nötfärs högst 10% fett | 150.0 | 223.5 | 30.0 | 0.0 | 11.4 |
Hårt bröd råg ca 15% fibrer Kavli flatbröd | 20.0 | 72.4 | 1.9 | 13.6 | 0.4 |
Mjukost smältost 8% fett | 60.0 | 88.0 | 10.8 | 0.4 | 4.8 |
Grahamsbröd m vatten ca 6% fibrer | 65.0 | 156.0 | 4.8 | 29.5 | 0.9 |
Ost hårdost 17% fett | 25.0 | 70.0 | 7.5 | 0.3 | 4.3 |
Ajvar relish grönsakspasta m paprika aubergin | 60.0 | 42.0 | 0.8 | 4.1 | 2.1 |
Ris långkornigt okokt | 175.0 | 616.0 | 13.6 | 134.6 | 1.2 |
Hönsbuljong konc låg salt storhushåll | 10.0 | 32.0 | 1.4 | 3.2 | 1.5 |
Banan | 100.0 | 100.0 | 1.7 | 21.7 | 0.0 |
Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 100.0 | 44.0 | 0.7 | 8.9 | 0.3 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 315.0 | 330.8 | 72.8 | 0.0 | 3.8 |
Broccoli | 350.0 | 122.5 | 12.2 | 10.8 | 1.0 |
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer | 80.0 | 204.8 | 6.9 | 40.2 | 1.1 |
Jordnötssmör SKIPPY | 10.0 | 66.0 | 1.9 | 1.3 | 5.5 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1620.0 | 2270.0 | 169.7 31.0% |
281.4 51.4% |
42.6 17.6% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Cykla 19-22 km/h | 15.0 | 105 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Varmkorv 15% fett | 110.0 | 249.7 | 8.8 | 14.1 | 17.7 |
Varmkorv ca 22% fett | 45.0 | 123.3 | 5.4 | 3.8 | 9.7 |
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt | 215.0 | 287.2 | 58.9 | 0.0 | 5.4 |
Broccoli fryst | 100.0 | 29.3 | 3.5 | 1.9 | 0.3 |
Ost hårdost 17% fett | 15.0 | 42.0 | 4.5 | 0.2 | 2.6 |
Mjukost smältost 8% fett | 15.0 | 22.0 | 2.7 | 0.1 | 1.2 |
Grillad kyckling m skinn | 60.0 | 117.1 | 14.7 | 0.0 | 6.5 |
Ketchup tomat | 50.0 | 54.5 | 0.8 | 11.8 | 0.2 |
Vitt bröd mjölk typ fibrerfranska ca 4% fibrer | 70.0 | 187.6 | 6.0 | 35.3 | 1.7 |
Potatis kokt | 160.0 | 124.3 | 2.9 | 26.2 | 0.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
840.0 | 1237.0 | 108.2 35.5% |
93.4 30.6% |
45.5 33.9% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Styrketräning, lätt | 60.0 | 158 |
Cykla 19-22 km/h | 22.0 | 155 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Rökt skinka gris 3% fett | 30.0 | 34.8 | 6.6 | 0.0 | 0.9 |
Risgrynsgröt | 225.0 | 200.0 | 6.8 | 27.2 | 6.8 |
Ris långkornigt okokt | 175.0 | 616.0 | 13.6 | 134.6 | 1.2 |
Äppelmos osötat el m sötmedel u energi | 100.0 | 50.0 | 0.0 | 11.5 | 0.0 |
Fiberhavregryn ångprep | 80.0 | 282.4 | 10.6 | 41.6 | 5.4 |
Broccoli | 250.0 | 87.5 | 8.8 | 7.8 | 0.8 |
Banan | 300.0 | 300.0 | 5.1 | 65.1 | 0.0 |
Småcitrus clementiner mandariner satsumas | 60.0 | 26.4 | 0.4 | 5.3 | 0.2 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 315.0 | 330.8 | 72.8 | 0.0 | 3.8 |
Hönsbuljong konc låg salt storhushåll | 10.0 | 32.0 | 1.4 | 3.2 | 1.5 |
Vitt bröd vatten osötat typ italienskt ca 2,5% fibrer | 60.0 | 153.6 | 5.2 | 30.1 | 0.8 |
Matlagningsgrädde 5% fett Laga lätt | 80.0 | 68.0 | 2.6 | 4.6 | 4.3 |
Choklad o chokladpraliner | 12.0 | 65.6 | 0.9 | 6.4 | 4.0 |
Mjukost smältost 8% fett | 20.0 | 29.3 | 3.6 | 0.1 | 1.6 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1717.0 | 2276.4 | 138.4 25.3% |
337.5 61.7% |
31.3 13.0% |
Vikt | 49.6kg |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Cykla 19-22 km/h | 40.0 | 281 |
Styrketräning, lätt | 60.0 | 158 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Lättglass gb | 150.0 | 180.0 | 7.5 | 15.0 | 7.5 |
Sweet chili sås | 50.0 | 91.0 | 0.4 | 18.6 | 1.4 |
Potatis kokt | 175.0 | 136.0 | 3.2 | 28.7 | 0.2 |
Broccoli | 100.0 | 35.0 | 3.5 | 3.1 | 0.3 |
Havregryn ångprep el havremjöl | 100.0 | 369.0 | 13.3 | 57.6 | 7.0 |
Supersalt lakrits Djungelvrål | 35.0 | 120.0 | 2.7 | 26.6 | 0.0 |
Proteinpulver | 15.0 | 52.5 | 12.0 | 0.1 | 0.1 |
Kakaopulver 20-22% fett | 15.0 | 59.1 | 3.5 | 1.6 | 3.2 |
Hallonsylt | 10.0 | 18.5 | 0.0 | 4.4 | 0.0 |
Morot | 70.0 | 31.0 | 0.4 | 6.1 | 0.2 |
Äpple m skal | 125.0 | 69.0 | 0.2 | 15.5 | 0.1 |
Mjukost smältost 8% fett | 60.0 | 88.0 | 10.8 | 0.4 | 4.8 |
Dillsås | 30.0 | 26.1 | 0.3 | 1.2 | 2.3 |
Lättmargarin MiniLätta Naturell Yoghurt 28% fett | 45.0 | 126.0 | 1.8 | 1.8 | 12.6 |
Lax kokt | 100.0 | 240.0 | 24.4 | 0.0 | 15.9 |
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer | 120.0 | 312.0 | 9.2 | 62.0 | 1.4 |
Smörgåsrån | 22.0 | 92.4 | 2.2 | 16.8 | 1.6 |
Kycklingbröstfilé u skinn ugnsstekt | 120.0 | 160.3 | 32.9 | 0.0 | 3.0 |
Broccoli | 160.0 | 56.0 | 5.6 | 5.0 | 0.5 |
Sötningsmedel | 5.0 | 14.4 | 0.1 | 2.8 | 0.0 |
Jasminris kokt | 160.0 | 185.8 | 3.8 | 41.1 | 0.3 |
Rågbröd ca 6% fibrer | 40.0 | 100.0 | 3.0 | 18.2 | 1.0 |
Hårt bröd råg ca 15% fibrer Kavli flatbröd | 15.0 | 54.3 | 1.4 | 10.2 | 0.3 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1722.0 | 2616.4 | 142.2 22.8% |
336.8 54.0% |
63.7 23.2% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Cykla 19-22 km/h | 20.0 | 141 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Kalkon | 100.0 | 100.0 | 21.0 | 1.0 | 1.4 |
Fiberhavregryn ångprep | 80.0 | 282.4 | 10.6 | 41.6 | 5.4 |
Kassler rökt kotlettrad gris | 100.0 | 106.0 | 20.7 | 0.5 | 2.2 |
Äggula | 10.0 | 35.9 | 1.6 | 0.0 | 3.3 |
Äggvita | 220.0 | 101.2 | 22.2 | 2.9 | 0.0 |
Potatisgratäng mjölk kaffegrädde ost hemlagad | 225.0 | 312.1 | 12.8 | 33.8 | 13.3 |
Pofiber | 10.0 | 7.4 | 0.5 | 1.2 | 0.0 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
745.0 | 945.0 | 89.4 39.1% |
81.0 35.5% |
25.6 25.4% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Cykla 19-22 km/h | 35.0 | 246 |
Styrketräning, lätt | 60.0 | 158 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Ketchup tomat | 90.0 | 98.1 | 1.4 | 21.3 | 0.4 |
Dippmix pulver olika smaker | 10.0 | 30.7 | 1.1 | 5.9 | 0.1 |
Pasta | 100.0 | 360.0 | 12.5 | 71.9 | 1.2 |
Fiberhavregryn ångprep | 80.0 | 282.4 | 10.6 | 41.6 | 5.4 |
Gröna bönor | 150.0 | 44.0 | 2.8 | 5.2 | 0.2 |
Skumgodis | 350.0 | 1172.5 | 7.0 | 281.4 | 0.0 |
Mjukost smältost 8% fett | 40.0 | 58.7 | 7.2 | 0.3 | 3.2 |
Kycklingköttbullar 12% fett stekta frysta | 50.0 | 112.0 | 8.0 | 6.5 | 6.0 |
Proteinpulver | 15.0 | 52.5 | 12.0 | 0.1 | 0.1 |
Gräddfil 12% fett | 100.0 | 137.0 | 3.1 | 4.4 | 12.0 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 220.0 | 231.0 | 50.8 | 0.0 | 2.6 |
Smörgåsrån | 33.0 | 138.6 | 3.3 | 25.2 | 2.5 |
Chips smaksatta 34% fett | 100.0 | 526.0 | 5.4 | 51.3 | 32.2 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1338.0 | 3243.5 | 125.2 15.9% |
515.1 65.2% |
65.9 18.9% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Cykla 19-22 km/h | 25.0 | 176 |
Styrketräning, lätt | 55.0 | 145 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Gröna bönor | 100.0 | 29.3 | 1.9 | 3.5 | 0.1 |
Vitt bröd grov baguette surdeg bakad i butik 4,4% fibrer | 35.0 | 91.0 | 2.7 | 18.1 | 0.4 |
Kycklingbröstfilé u skinn | 220.0 | 231.0 | 50.8 | 0.0 | 2.6 |
Päron | 220.0 | 117.9 | 0.9 | 24.0 | 0.2 |
Smörgåsrån | 7.0 | 29.4 | 0.7 | 5.3 | 0.5 |
Matlagningsgrädde 5% fett Laga lätt | 50.0 | 42.5 | 1.6 | 2.9 | 2.7 |
Ägg rått | 25.0 | 35.2 | 3.2 | 0.0 | 2.5 |
Kycklingsoppa redd pulver tillagad m vatten typ Varma koppen | 250.0 | 100.0 | 1.5 | 14.5 | 3.2 |
Paprika grön | 100.0 | 20.0 | 0.7 | 3.3 | 0.0 |
Banan | 120.0 | 120.0 | 2.0 | 26.0 | 0.0 |
Potatis kokt | 200.0 | 155.4 | 3.6 | 32.8 | 0.2 |
Ris långkornigt okokt | 100.0 | 352.0 | 7.8 | 76.9 | 0.7 |
Mjukost smältost 8% fett | 60.0 | 88.0 | 10.8 | 0.4 | 4.8 |
Sweet chili sås | 50.0 | 91.0 | 0.4 | 18.6 | 1.4 |
Jordgubbssylt | 5.0 | 8.5 | 0.0 | 2.0 | 0.0 |
Flytande margarin Mjuka milda 80% fett berik | 3.0 | 21.3 | 0.0 | 0.0 | 2.4 |
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) | 160.0 | 326.4 | 29.0 | 0.0 | 23.7 |
Hårt bröd råg ca 15% fibrer Kavli flatbröd | 11.0 | 39.8 | 1.0 | 7.5 | 0.2 |
Fiberhavregryn ångprep | 60.0 | 211.8 | 7.9 | 31.2 | 4.0 |
Rågsiktsbröd kavring ca 7% fibrer | 40.0 | 108.0 | 2.2 | 18.9 | 1.9 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1816.0 | 2218.5 | 128.7 24.2% |
285.9 53.8% |
51.5 22.0% |
Aktivitet | Minuter | Kcal |
---|---|---|
Cykla 19-22 km/h | 20.0 | 141 |
Livsmedel | Vikt(g) | Kcal | Protein(g) | Kolhydr.(g) | Fett(g) |
---|---|---|---|---|---|
Köttfärs blandfärs (50% nöt 50% gris) | 160.0 | 326.4 | 29.0 | 0.0 | 23.7 |
Lättfil 0,5% fett berik | 200.0 | 78.0 | 7.0 | 10.0 | 1.0 |
Lingonsylt osötad | 20.0 | 9.0 | 0.1 | 1.8 | 0.1 |
Toscakaka | 25.0 | 98.0 | 1.6 | 12.2 | 4.6 |
Grönsaker blandade fermenterade | 200.0 | 31.4 | 2.2 | 2.2 | 0.2 |
Fiberhavregryn ångprep | 60.0 | 211.8 | 7.9 | 31.2 | 4.0 |
Matlagningsgrädde 5% fett Laga lätt | 50.0 | 42.5 | 1.6 | 2.9 | 2.7 |
Pasta | 60.0 | 216.0 | 7.5 | 43.1 | 0.7 |
Gröna bönor | 100.0 | 29.3 | 1.9 | 3.5 | 0.1 |
Potatis kokt | 200.0 | 155.4 | 3.6 | 32.8 | 0.2 |
Ägg rått | 25.0 | 35.2 | 3.2 | 0.0 | 2.5 |
Kassler rökt kotlettrad gris | 40.0 | 42.4 | 8.3 | 0.2 | 0.9 |
Matlagningsgrädde 15% fett | 40.0 | 64.8 | 1.2 | 1.7 | 6.0 |
Mjukost smältost 8% fett | 30.0 | 44.0 | 5.4 | 0.2 | 2.4 |
Äpple m skal | 90.0 | 49.7 | 0.2 | 11.2 | 0.1 |
Smörgåsrån | 28.0 | 117.6 | 2.8 | 21.4 | 2.1 |
Sammanlagt Procentuell fördelning (E%) |
1328.0 | 1551.5 | 83.5 22.3% |
174.4 46.6% |
51.3 31.1% |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
går inte att spara |
Reductil? |
När sötsuget sätter in?? |
Alli - någon som har testat? |
Styrketräning eller Cardio först... |
Reductil? |
reductil? nån mer än jag... |
istället för mackor |
Partners: | SurveyMesh |
StoreDo |